Vrije tijd

Onze verzekeringen > Particulieren > Vrije tijd >

REISBIJSTAND 

Als u met vakantie gaat, wilt u daar uiteraard met volle teugen van genieten. Maar zelfs kleine problemen kunnen in het buitenland grote gevolgen hebben. En dan moet u kunnen rekenen op een goede reisbijstandsverzekeraar.

 

U kan opteren voor een tijdelijk contract voor 1 specifieke reis of u kan kiezen voor een jaarcontract waardoor u verzekerd bent voor al uw reizen (verblijven, citytrips...) het ganse jaar door. Deze polis kan in combinatie met pechverhelping en/of annulatieverzekering.

 

ANNULATIE

Elk jaar moeten duizenden Belgen hun langverwachte reis annuleren.
Niemand is veilig voor onvoorziene gebeurtenissen die op het laatste moment een reis kunnen verhinderen, vertragen of verkorten.

 

Om u te beschermen tegen het financieel verlies dat hiermee gepaard gaat, kunt u een annuleringsverzekering afsluiten.

ONGEVALLENVERZEKERING

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje en is snel gebeurd.
Tijdens het uitoefenen van uw beroepswerkzaamheden bent u beschermd door de arbeidsongevallenverzekering, maar wat als er u thuis iets overkomt?
Hier kan u dan niet terugvallen op een bepaalde verzekering om eventueel de financiële kosten te recupereren van de medische kosten.
Een ongevallenverzekering privéleven zorgt voor een gerust gemoed.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft plafond medische kosten, kapitaal overlijden, blijvende invaliditeit, dagvergoeding enz.

FIETSVERZEKERING

Uw rijwiel is vaak kostbaar. De aankoop van uw (elektrische) fiets, mountainbike, koersfiets, step … vraagt een investering. 

 

Dan is een uitgebreide verzekering geen overbodige luxe.

 

De fietsverzekering beschermt uw rijwiel én accessoires tegen de kosten door materiële schade, en door (poging tot) diefstal. Bovendien geniet u ook van een bijstand.Terug