Vrije tijd

Particulieren > Vrije tijd >
  • Reisbijstand

Als u met vakantie gaat, wilt u daar uiteraard met volle teugen van genieten.
Maar zelfs kleine problemen kunnen in het buitenland grote gevolgen hebben. En dan moet u kunnen rekenen op een goede reisbijstandsverzekeraar.
U kan opteren voor een tijdelijk contract voor 1 specifieke reis of u kan kiezen voor een jaarcontract waardoor u verzekerd bent voor al uw reizen (verlijven, citytrips...) het ganse jaar door.
Deze polis kan in combinatie met pechverhelping en/of annulatieverzekering.


  • Annulatie

Elk jaar moeten duizenden Belgen hun langverwachte reis annuleren.
Niemand is veilig voor onvoorziene gebeurtenissen die op het laatste moment een reis kunnen verhinderen, vertragen of verkorten. Om u te beschermen tegen het financieel verlies dat hiermee gepaard gaat, kunt u een annuleringsverzekering afsluiten.


  • Ongevallenverzekering

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje en is snel gebeurd.
Tijdens het uitoefenen van uw beroepswerkzaamheden bent u beschermd door de arbeidsongevallenverzekering, maar wat als er u thuis iets overkomt?
Hier kan u dan niet terugvallen op een bepaalde verzekering om eventueel de financiële kosten te recupereren van de medische kosten ed.
Een ongevallenverzekering privéleven zorgt voor een gerust gemoed.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft plafond medische kosten, kapitaal overlijden, blijvende invaliditeit, dagvergoeding enz.


  • Uitvaartverzekering

Een begrafenis kan financieel zwaar doorwegen voor de nabestaanden.
De kosten voor een uitvaart zullen in de toekomst nog stijgen.

U kan er echter voor kiezen om uw nabestaanden te beschermen tegen die financiële zorgen door het onderschrijven van een uitvaartverzekering.
Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de verzekerde kapitalen.
Terug